934 557 130 | Urgencias 24h · 933 298 150

Rehabilitació Indiba

Coneix casos clínics i les opinions dels nostres clients sobre el servei de rehabilitació Indiba de Grup Riera Alta

A la Clínica Veterinària Sant Andreu de Barcelona oferim el servei de rehabiliació Indiba per tractar qualsevol patologia musculoesquelètica en mascotes, per controlar el dolor i com a tractament per aquells animals que no ponden sotmetre’s a una cirurgia perquè ja són grans i pateixen, per exemple, una artrosi. És totalment inocua, no té efectes secundaris i accelera el procés de regeneració i de cicatrització dels teixits.

‘Sam’
Josep Muñoz

CAS CLÍNIC DE “SAM”

Sam és un gos braco de Weimar de 4 anys que, després d’un accident al parc, va iniciar coixesa d’extremitat posterior
esquerra. No hi va haver resposta al tractament conservador (respòs i antiinflamatori), per la qual cosa va derivar al traumatòleg. Segons les radiografies es va observar una artrosi avançada per a la seva edat, probablement secundària a una lesió prèvia d’origen traumàtic, i es va diagnosticar una lesió de lligament intertarsal II – III.

Vam proposar 10 sessions d’acupuntura i rehabilitació INDIBA. Després de la setena sessió, Sam ja torna a jugar i córrer per la muntanya, sense necessitat d’antiinflamatoris. Continuem amb sessions d’INDIBA cada dues setmanes i
protector tarsal (ortesis).

 

OPINIÓ DE JOSEP MUÑOZ

Com a conseqüència d’un accident jugant al parc, Sam es va lesionar els lligaments pel que coixejava molt. A la primera visita es va realitzar una radiografia i tractament antiinflamatori. Passats uns dies, i veient que no hi havia una millora notable, ens va visitar el Dr. Arseguet. Ens va proposar unes sessions d’INDIBA i acupuntura per tal de solucionar el problema.

Actualment segueix en tractament i està molt millor. Ha recuperat bastant la mobilitat i actualment no pren mediació. Segueix amb les sessions d’Indiba i homeopatia, però la millora ha estat notable. Juanma ens informa en cada sessió sobre la seva evolució. La nostra opinió és totalment positiva en dos conceptes: primer pel resultat en la recuperació de Sam, per la qual cosa estem realment satisfets, i segon per la confiança que ens transmet el centre. El recomanaria totalment.

 

‘Snitch’
Paula Oliver

CAS CLÍNIC DE “SNITCH”

Caniche de 1,5 anys. El 2020 el van operar de la malaltia Legg – Calvé – Perthes, una necrosi del cap deL fèmur que sol afectar gossos joves. Tot i els bons resultats de la cirurgia, Snitch seguia coixejant i va arribar al nostre servei de rehabilitació amb una coixesa sense suport amb marcada atròfia muscular i dolor a la manipulació. Després de 8 sessions de rehabilitació (massatge, cnp, acupuntura, INDIBA) va començar a notar-se una millora. Actualment fem una sessió de INDIBA i CNAA cada 2 setmanes.

 

OPINIÓ DE PAULA OLIVER

A Snitch li havien diagnosticat una necrosi del cap de l’fèmur, sospitem que a conseqüència d’una caiguda que va tenir de cadellets, quan tenia uns 6 mesos d’edat. Li van extirpar el cap del fèmur i em van aconsellar uns exercicis de rehabilitació perquè se’ls fes jo a casa. Passat un temps i no veient cap millora el vaig portar a la Clínica Veterinària Sant Andreu amb el Dr. Arseguet on visiten a gairebé totes les mascotes de la meva família. Juanma em va aconsellar unes sessions d’INDIBA, tant per a la seva extremitat com per a la seva columna que també es va veure afectada per la coixesa. Actualment ho alternem amb altres exercicis de rehabilitació al centre.

La recuperació va ser molt més ràpida del que esperava. Es va notar una millora a nivell general. No només en la mobilitat, sinó que també va començar a menjar amb més ganes, ja que a causa del dolor fins havia deixat de menjar bé últimament. Juanma ens va mantenir informats en tot moment dels procediments utilitzats durant les sessions de rehabilitació, fins i tot amb vídeos que li feia durant les sessions i que després compartia amb nosaltres per veure l’evolució.

La meva opinió sobre el servei és que és totalment aconsellable vistos els resultats. I tant que ho aconsellaria sense cap dubte.

‘Floc’
José Fco. Llamas

CAS CLÍNIC DE “FLOC”

Golden de 11 anys amb displàsia de colze amb pèrdua important de ROM. Episodis de tenosinovitis bicipital recurrents. Fa uns anys, es va tractar amb ultrasons i làser. Aquest any es van prestar voluntaris per fer la prova amb rehabilitació INDIBA abans d’adquirir la màquina. Després de 6 sessions, vam decidir comprar-la perquè van comparar resultats amb el tractament anterior (ultrasons i làser) i van notar una diferència significativa.

 

OPINIÓ DE JOSÉ FCO. LLAMAS

Floc tenia un problema de desgast de l’articulació de colze, segurament a causa de l’edat. Després d’una valoració del nostre veterinari, el Dr. Arseguet ens va proposar unes sessions d’Indiba. Es tracta d’una màquina de radiofreqüència que en aquell moment s’estava utilitzant en el centre per valorar la seva eficàcia abans de adquirir-la.

A partir de la tercera sessió ja comencem a trobar una notable millora. Juanma ens va explicar en què consistien les sessions d’Indiba i ens va mantenir informats de l’evolució en tot moment. En el nostre cas es va notar una millora molt ràpida. Com a alternativa a haver de prendre medicació, pensem que és molt positiva. El recomanaria 100×100.