934 557 130 | Urgencias 24h · 933 298 150

Nosaltres

Cuidem el benestar i la salut de les mascotes des del 1987 i a Grup Riera Alta des del 2020

Des de la seva fundació l’any 1987, a la nostra clínica veterinària de la Sagrada Família de Barcelona hem atès les necessitats veterinàries dels nostres pacients amb professionalitat, cura i respecte. Tots els recursos i atencions que garanteixen el benestar i la salut de les mascotes.

Més de 30 anys cuidant de les mascotes

Clínica Veterinària Sant Pau de Barcelona s’ha incorporat al Grup Riera Alta l’any 2020. Va néixer el 1987 per atendre les necessitats veterinàries del veïnat de la Sagrada Família.

Amb els anys i la confiança atorgada pels clients, el consultori va anar creixent, renovant les instal·lacions i equipaments, i es va consolidar fins a oferir els serveis veterinaris i les proves diagòstiques actuals.

Al nostre centre veterinari de l’Eixample de Barcelona apliquem les tècniques i els protocols mèdics més actuals per obtenir diagnòstics precisos i aplicar els tractaments més adequats per assegurar la salut de les mascotes que ens visiten, posant especial èmfasi en la prevenció.

Les professionals de Clínica Veterinària Sant Pau de Barcelona disposen dels coneixements, l’energia, la vocació i els recursos necessaris per atendre les necessitats mèdiques dels animals de companyia amb l’atenció i estima que mereixen.

Els nostres professionals

El nostre equip de veterinaris està format per professionals en formació constant, amb inquietuds pels avenços i les millores en el sector veterinari. Els uneix la filosofia de treball, l’amor que senten per les mascotes i el suport mutu que atorga el pertànyer a Grup Veterinari Riera Alta de Barcelona.

Veterinari

Adriana Barreneche

Medicina interna, Cirurgia, Ecografia, Oncologia

Andrés Beiro

Medicina interna

ATV

Patricia Martínez

ATV

Iván Sánchez

ATV