934 557 130 | Urgencias 24h · 933 298 150

Avís legal

Identificació  Titularitat

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s’exposen les dades identificatives del titular.

  • Titular: Clínica Veterinària Riera Alta S.L.P.
  • NIF/CIF: B63040083
  • Domicili: C/ Riera Alta 25. 08001, Barcelona.
  • Correu electrònic: gruprieraalta@gruprieraalta.com
  • Telèfon: 933 298 150

Finalitat

La finalitat del lloc web veterinarisantpau.com és informar sobre veterinària, els serveis veterinaris del centre, així com de campanyes i articles per a mascotes.

Condicions d’ús

La utilització de www.veterinarisantpau.com atorga la condició d’usuari de la pàgina web, i implica l’acceptació completa de totes les clàusules i condicions incloses en:

  • Avís Legal
  • Política de Privacitat
  • Política de Galetes

Si l’usuari no està conforme amb aquestes clàusules i condicions d’ús d’aquest Avís Legal, s’abstindrà d’utilitzar el lloc www.veterinarisantpau.com.

L’usuari queda informat, i accepta, que l’accés a www.veterinarivillarroel.com no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Clínica Veterinària Sant Pau.

A través de www.veterinarisantpau.com facilitem a l’usuari l’accés i la utilització de diversos continguts publicats per mitjà d’Internet.

A aquest efecte, l’usuari s’obliga i es compromet a no utilitzar qualsevol dels continguts amb fins o efectes il·lícits, prohibits en l’Avís Legal o per la legislació vigent, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, els equips informàtics o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic propis o contractats per Clínica Veterinària Sant Pau, d’altres usuaris o de qualsevol usuari d’Internet.

Mesures de seguretat

Les dades personals comunicades per l’usuari poden ser emmagatzemats en bases de dades automatitzades o no, la titularitat correspon en exclusiva a Clínica Veterinària Sant Pau, assumint aquesta totes les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en les mateixes d’acord amb el que estableix la normativa vigent en protecció de dades.

No obstant això, l’usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant Clínica Veterinària Sant Pau no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos encara que es posen tots els mitjans necessaris i les mesures de seguretat oportunes per evitar la presència d’aquests elements nocius.

Continguts

Clínica Veterinària Sant Pau ha obtingut la informació i els materials inclosos a internet de fonts que considera fiables, però, si bé s’han pres mesures raonables per assegurar-se que la informació continguda és correcta, no garanteix que sigui exacta, completa, o actualitzada. Clínica Veterinària Sant Pau declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la informació continguda en les pàgines de www.veterinarisantpau.com.

Queda prohibit transmetre o enviar a través de la web qualsevol contingut il·legal o il·lícit, virus informàtics, o missatges que, en general, afectin o violin drets de Clínica Veterinària Sant Pau o de tercers.

Els continguts de www.veterinarisantpau.com tenen únicament finalitat informativa i sota cap circumstància han d’usar-n’hi considerar com a oferta de venda, sol·licitud d’una oferta de compra ni recomanació per realitzar qualsevol altra operació, llevat que així s’indiqui expressament.

Clínica Vererinària Sant Pau es reserva el dret a modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut de www.veterinarisantpau.com, els vincles o la informació obtinguda a través d’ella, sense necessitat de previ avís.

Enllaços d’accés a altres llocs web

Clínica Veterinària Sant Pau proporciona a l’usuari l’accés a altres llocs web de tercers mitjançant enllaços amb la finalitat exclusiva d’informar-sobre l’existència d’altres fonts d’informació a Internet amb què podrà ampliar les dades que se li ofereixen a www.veterinarisantpau.com.

Aquests enllaços a altres llocs web no suposen en cap cas un suggeriment o recomanació de visitar les pàgines web de destinació, que estan fora del control de Clínica Veterinària Sant Pau, per la qual cosa Clínica Veterinària Sant Pau no és responsable del contingut dels llocs web vinculats ni del resultat obtingut per l’usuari en seguir els enllaços.

Així mateix, Clínica Veterinària Sant Pau no respon dels enllaços o enllaços ubicats en els llocs vinculats als quals proporciona accés.

L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre Clínica Veterinària Sant Pau i el propietari del lloc en el qual s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació o aprovació per part de la clínica dels seus continguts o serveis.

Si accedeixes a un lloc extern des d’un enllaç que trobis en www.veterinarisantpau.com hauràs de llegir la mateixa política de privacitat de l’altre lloc, que pot canviar de la de la web actual.

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets estan reservats. Tot accés a www.veterinarisantpau.com està subjecte a les següents condicions: la reproducció, emmagatzematge permanent i la difusió dels continguts o qualsevol altre ús que tingui finalitat pública o comercial queda expressament prohibida sense el consentiment previ exprés i per escrit de Clínica Veterinària Sant Pau.

Limitació de responsabilitat

La informació i serveis inclosos o disponibles a través del lloc www.veterinarisantpau.com poden incloure incorreccions o errors tipogràfics. De forma periòdica s’incorporen canvis a la informació continguda. Clínica Veterinària Sant Pau pot introduir en qualsevol moment millores i / o canvis en els serveis o continguts.

Clínica Veterinària Sant Pau declina qualsevol responsabilitat en cas que existeixin interrupcions o un mal funcionament dels serveis o continguts oferts a Internet, qualsevol que sigui la causa. Així mateix, Clínica Veterinària Sant Pau no es fa responsable per caigudes de la xarxa, pèrdues de negoci a conseqüència d’aquestes caigudes, suspensions temporals de fluid elèctric o qualsevol altre tipus de dany indirecte que li pugui ser causat a l’usuari per causes alienes a Clínica Veterinària Sant Pau.

Clínica Veterinària Sant Pau no declara ni garanteix que els serveis o continguts siguin interromputs o que estiguin lliures d’errors, que els defectes siguin corregits, o que el servei o el servidor que ho posa a disposició estiguin lliures de virus o altres components nocius sense perjudici que la clinica realitza els seus millors esforços per a evitar aquest tipus d’incidents. En cas que l’usuari prengués determinades decisions o realitzés accions amb base a la informació inclosa en qualsevol dels llocs web, es recomana la comprovació de la informació rebuda amb altres fonts.

Jurisdicció

Aquest Avís Legal es regeix íntegrament per la legislació espanyola.

Sempre que no hi hagi una norma que obligui a una altra cosa, per a quantes qüestions se suscitin sobre la interpretació, aplicació i compliment d’aquest Avís Legal, així com de les reclamacions que puguin derivar-se del seu ús, les parts acorden sotmetre als jutges i tribunals de la província de Barcelona, ​​amb renúncia expressa de qualsevol altra jurisdicció que els pogués correspondre.

Contacte

En cas que qualsevol usuari tingués algun dubte sobre aquestes condicions legals o qualsevol comentari sobre veterinarivisantpau.com, pot enviar un correu a gruprieraalta@gruprieraalta.com.